Célébrations juillet 2021

Chers amis, fidèles, frères et soeurs en Christ, 

Aujourd’hui c’est la fête de notre saint protecteur, Saint Jean de Shanghai et San Francisco. Nous allons la célébrer en léger différé le samedi 3 juillet et le dimanche 4 juillet. 

Programme

Samedi 3 juillet à 17h00 : Vêpres suivies de la Litie pour Saint Jean

Samedi 3 juillet à 18h30 : Petit concert donné par les enfants de notre paroisse

Dimanche 4 juillet à 9h00 : Divine Liturgie pontificale à l’occasion de la fête de Saint Jean de San Francisco (célébrée le 2 juillet), Protecteur de notre paroisse.

Dimanche 4 juillet à 12h30 : Agapes au parc de la Burthe, Domaine de la Burthe, à Floirac, 33270 (prions Saint Jean à ce que le temps nous soit favorable)

Sambata 3 iulie la ora 17h : Vecernia unita cu Litia pentru sfantul Ioan 

Sambata 3 iulie la ora 18h30 : concertul copiiilor din parohie

Duminica 4 iulie la ora 09h00 : Sfanta Liturghie pentru sarbatoarea Sfantului Ioan                             

12h30 : agape in parcul de la Burthe, Domaine de la Burthe, la Floirac, 33270 (rugandu-ne ca Sfantul Ioan sa mijloceasca inaintea Domnului pentru o vreme frumoasa)
In ceea ce priveste agapele, din cauza normelor sanitare legate de pandemie, va rugam pe fiecare dintre dvs sa isi aduca un pic de mancare. Ne vom putea bucura in natura si schimband idei unii cu altii, la sfarsitul acestei sarbatori. Din pacate, anul acesta, nu vom putea imparti mancarea pe care o aducem asa cum o faceam anii trecuti cu ocazia agapelor fratesti.

Va multumesc pentru intelegere si va doresc o sarbatoare frumoasa  !

Avec joie, Père Adrian


Sfantul Ierarh Ioan Maximovici